CNC Solutions

Over ons

CNC Solutions is onderdeel van Verdonck Development & Systems bvba. Wij zijn gespecialiseerd in CNC-machines voor frezen, schuren en snijden.

Wat doen we bij CNC Solutions?

wij bieden

toegevoegde waarde

underline-bar

Wij denken mee met de klant en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Met meer dan 25 jaar ervaring in CNC-machines zijn wij een betrouwbare partner voor uw project.

bellen

sterk in

Service

underline-bar

Wij staan onze klanten bij met woord en daad. Via remote access kunnen wij heel snel de oorzaak van een probleem bepalen en vaak ook meteen oplossen. Indien nodig komen wij uiteraard zo snel mogelijk ter plaatse.

Contacteer ons
bedrijfsgebouw

klaar voor de

toekomst

underline-bar

CNC Solutions is een groeiend bedrijf met vernieuwende oplossingen. In 2020 verhuizen wij naar ons nieuw bedrijfsgebouw in Menen (Industriezone Menen-Oost).

team

jobs

een nieuwe stap in je carrière?

underline-bar

Wil je deel worden van ons team? Aarzel niet om vrijblijvend te solliciteren.

Stel jezelf even voor
werkstuk frezen

kwaliteit

sinds 1992

underline-bar

Verdonck Development & Systems is opgericht in 1992 door zaakvoerder Frank Verdonck. Zoals vele bekende ondernemers, is ook Frank gestart in zijn garage. Het eerste wapenfeit was de ontwikkeling van een freestafel.

Later groeide VDS uit tot een bloeiende KMO met twee activiteiten: CNC Solutions en Interior Technology. CNC Solutions focust zich op de ontwikkeling van CNC-gestuurde (robot)machines voor verscheidene toepassingen.