frezen

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een gekende speler in de wereld van badkamers en welness en produceert in de vestiging in Roeselare (België) baden en douches. Het bedrijf zocht een oplossing voor enkele complexe bewerkingen in baden.

Cyclustijden gehalveerd

"We hadden nood aan een machine om verschillende overloop- en afvoeropeningen en randen te frezen in allerlei vormen en dimensies, voor diverse types van baden. We hebben de cyclustijden van onze meest complexe producten kunnen halveren dankzij deze robot cnc-machine", vertelt Jan van Vooren, process engineer bij Villeroy & Boch.

Van 3D tot uitvoering met SprutCAM

"Wij starten met een 3D-tekening van een bad of een ander product. In SprutCAM kunnen we de verschillende openingen en randen gaan selecteren en daarop verschillende freesbewerkingen uitvoeren. De machine voert die daarna uit."

"De machine heeft ruimschoots onze verwachtingen overtroffen"
Jan van Vooren, Villeroy & Boch
jan van vooren villeroy boch

stabiele kwaliteit

"De machine heeft ruimschoots onze verwachtingen overstegen. De bedoeling was om met hetzelfde rendement de producten te kunnen afwerken. Maar we hebben hogere kwaliteit én veel kortere cyclustijden" besluit Jan van Vooren.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden.